Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μια αξέχαστη συναυλία στον Προφήτη



 Πλήθος κόσμου απόλαυσε την τελευταία καλοκαιριάτικη πανσέληνο με τη συνοδεία των μελωδικών φωνών της Μελίνας Κανά και της Λιζέτας Καλημέρη


Αγαπημένα τραγούδια, γνώριμοι σκοποί και δυο κορυφαίες τραγουδίστριες, συνέθεσαν μια αξέχαστη συναυλία στο γήπεδο του Προφήτη, την Παρασκευή 31 Αυγούστου σε μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση που είχε την οργανωτική σφραγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης.

Η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη, κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, πρόσφεραν τη δική τους «παλέτα» από τραγούδια στο πολυπληθές κοινό, που αποτελούνται απ’ όλες τις ηλικίες.
Οι δυο από τις μεγαλύτερες λαϊκές ερμηνεύτριες της έντεχνης μουσικής σκηνής σήμερα, απέδωσαν με μοναδικό συναίσθημα ένα μεγάλο ρεπερτόριο τραγουδιών, ξεσηκώνοντας, αλλά και συγκινώντας τους θεατές, που είχαν κατακλύσει το γήπεδο του Προφήτη. Ήταν το καλύτερο επισφράγισμα του φετινού καλοκαιριού, σε μια ιδανική περίσταση, με τη φωτεινή πανσέληνο, να λούζει με το φως της τις ερμηνεύτριες και το κοινό.