Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΝΕΑ ΕΝ ΤΑΧΕΙ Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο


Πηγή "Μακεδονία"
Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 25χρονος στις 5.50 χθες τα ξημερώματα. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Παλαιού Σταθμού, έναντι του ΚΤΕΛ “Μακεδονία”, στο ρεύμα εξόδου.

Ο άτυχος νεαρός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και ο ίδιος να χάσει τη ζωή του. Η τροχαία Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ Συνελήφθησαν τρία άτομα που πουλούσαν λαθραία τσιγάρα
Λαθραία τσιγάρα κατηγορούνται ότι πουλούσαν τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, που συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη.
Αστυνομικοί της ασφάλειας είχαν πληροφορίες ότι στην περιοχή του Βαρδαρίου γίνεται παράνομη αγοραπωλησία τσιγάρων και έκαναν ελέγχους. Ένας 29χρονος Ιρανός, που θεωρήθηκε ύποπτος, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του δέκα πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, στην Παπαρηγοπούλου 27, εντός της οποίας βρέθηκαν δύο αλλοδαπές, μια 28χρονη Γεωργιανή και μία 50χρονη ομογενής. Συνελήφθησαν και οι δύο, καθώς στον χώρο βρέθηκαν ακόμη δύο πακέτα με λαθραία τσιγάρα και 2.095 ευρώ, που σύμφωνα με την αστυνομία προέρχονται από παράνομη διακίνηση τσιγάρων. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΡΟΔΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Τον πλάκωσε δέντρο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ένας 57χρονος Αλβανός τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να κόψει δέντρο, το οποίο κατέπεσε και τον πλάκωσε. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη Ροδιά Γρεβενών. Ο άτυχος 57χρονος, αφού πρώτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών, διακομίστηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έκλεβε πετρέλαιο
Για κλοπή 60 λίτρων πετρελαίου που αφαίρεσε από φορτηγό σταθμευμένο σε χωριό της Καβάλας συνελήφθη χθες το πρωί 45χρονος Έλληνας. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο δράστης εκτός από τα καύσιμα αφαίρεσε από το φορτηγό και 9 κιβώτια με οινοπνευματώδη ποτά, ένα αλυσοπρίονο και είδη ρουχισμού και επίπλων. Ο 45χρονος με τη δικογραφία σε βάρος του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Καβάλας.

ΟΙΝΟΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Πυροβόλησε βοσκό
Για την τροφή των προβάτων λογομάχησαν δύο βοσκοί κι ο ένας απ’ αυτούς δεν δίστασε να πυροβολήσει με καραμπίνα σε βάρος του άλλου.
Το περιστατικό συνέβη στην Οινόη Βοιωτίας αργά τη νύχτα της Πέμπτης, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Πακιστανός που εργαζόταν ως βοσκός στην περιοχή μπήκε με τα πρόβατα σε χωράφι ντόπιου βοσκού. Έτσι ξεκίνησε η λογομαχία μεταξύ τους, και ο έλληνας βοσκός, που είχε μαζί του κυνηγετική καραμπίνα, πυροβόλησε τον Πακιστανό, τον οποίο τα σκάγια χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα. Ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΕΒΡΟΣ Νεκρός (ένας ακόμη) λαθρομετανάστης
Ένας ακόμη μετανάστης βρέθηκε νεκρός στην περιοχή του Έβρου. Σύμφωνα με την αστυνομία, το πτώμα του άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, βρέθηκε μέσα στο ποτάμι του Έβρου, στο ύψος του Σουφλίου, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σεισμοί στα Χανιά
Πέντε ισχυρές σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν χθες το πρωί, και μάλιστα σε διάρκεια λιγότερη της μίας ώρας, δυτικά της Κρήτης.
Ο μεγαλύτερος σεισμός ήταν 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε αισθητός κυρίως στην περιοχή των Χανίων. Σύμφωνα με τις αρχές, δεν αναφέρθηκαν προβλήματα από τον σεισμό.