Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Πικραμμένος: Να φροντίσετε να δικαιωθούν οι θυσίες του λαού!

Με κουβέντες που θα συζητηθούν υποδέχθηκε τον Αντώνη Σαμαρά ο απερχόμενος υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος."Καλώς ήρθατε και συγχαρητήρια", είπε στον κ.Σαμαρά και συνέχισε:
"Κύριε πρωθυπουργέ, αναλαμβάνετε την διακυβέρνηση της χώρας σε μια δύσκολη και ιστορική καμπή. Εχετε πολλές μάχες να δώσετε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Να φροντίσετε να δικαιωθούν οι θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και να διορθωθεί η κοινωνική αδικία."

Και συνέχισε: "Να λειτουργήσουν οι βασικές δομές του κράτους, η υγεία, η παιδεία, η ασφάλεια του πολίτη. Να φροντίσετε ώστε να ξαναβρεί η Ελλάδα μας την θέση που της αξίζει στην Ενωμένη Ευρώπη. Στην προσπάθεια αυτή δεν είστε μόνο. Χρειάζεται εθνική συσπείρωση και θα έχετε την βοήθεια όλων. Οφείλετε να πετύχετε.
Σας εύχομαι κάθε καλή επιτυχία, και σας παραδίδω τους φακέλους"
Ο κ. Σαμαράς απαντώντας είπε:
'Εχω πλήρη επίγνωση των κρίσιμων στιγμών ως κράτος, ως έθνος. Θα εργαστών για να επιστρέψει η αξιοπρέπεια στον ελληνικό λαό που έχει τραυματισθεί για γρήγορη ανάκαμψη της οικονομίας και κοινωνική συνοχή."
Θα ήθελα να σας συγχαρώ προσωπικά για την άψογη εκτέλεση του έργου σας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Αισθάνομαι ότι έχω αποκτήσει έναν φίλο του οποίου τις εξαιρετικές γνώσεις θα ήθελα να μοιραστώ στο μέλλον."