Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η πρόβλεψη του Κυριάκου για τις εκλογές

Ως πρώτος βουλευτής της Β’ Αθηνών, δηλαδή της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της Ευρώπης, προφανώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης… κάτι παραπάνω ξέρει και μπορεί να πει για την αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου.

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα και κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου, όπου λόγω του συστήματος εκλογής με λίστα, δεν υπήρξε διαγκωνισμός μεταξύ των βουλευτών, ή αγώνας για την προσωπική εκλογή του καθενός.
Τόσο με περιοδείες του στη Β’ Αθηνών, όσο και με ομιλίες του σε ολόκληρη τη χώρα, όπου βρέθηκε μετά από σχετική συνεννόηση με το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε σημαντικό βάρος στους ώμους του.
Δεν παρέλειψε δε να δώσει μάχες στα ΜΜΕ, κυρίως με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να αναδείξει τις αντικρουόμενες απόψεις που επικρατούν στην Κουμουνδούρου. Και να θέσει ξεκάθαρα τα εθνικά διλήμματα στα οποία καλούνται να απαντήσουν οι πολίτες, με την ψήφο τους στην εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου.
Έχει αξία λοιπόν να καταγραφεί η άποψη την οποία διατύπωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την έκβαση των εκλογών της Κυριακής. Εκεί όπου προέβλεψε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί νικήτρια, και μάλιστα με κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.