Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: « Ορατός με το ΣΥΡΙΖΑ ο κίνδυνος οικονομικής και εθνικής καταστροφής».

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΑΝ. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
«Κάθε ψήφος εκτός ΝΔ είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος απομακρύνεται από τη Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά φέρνει πιο κοντά την επικίνδυνη Αριστερά».
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην περιοδεία του σε περιοχές της Δράμας, στη διάρκεια της οποίας είχε συναντήσεις με τοπικά κομματικά στελέχη, εκπροσώπους τοπικών φορέων και συζητήσεις με πολίτες σε Νευροκόπι, Δράμα και Προσοτσάνη.

Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας της ΝΔ, σε συνεντεύξεις αλλά και σε ομιλίες του τόνισε ότι «η ΝΔ αποτελεί σήμερα τη μοναδική σοβαρή πολιτική δύναμη της χώρας, που με συγκροτημένο λόγο και σοβαρό πρόγραμμα, μακριά από λαϊκισμούς και ωραία λόγια μπορεί να βγάλει τον τόπο μας από την κρίση. Απέναντί μας έχουμε μία επικίνδυνη Αριστερά, που με αφέλεια της αρέσκεται σε αερολογίες, χωρίς καμία σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Με τρομάζουν τα 12 προσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω τους κρύβεται η συμμορία της δραχμής και ο κίνδυνος οικονομικής και εθνικής καταστροφής».
Ο κ. Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Δράμας Δημ. Κυριαζίδη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δράμας Τάσο Αρναουτόπουλο, ξεκίνησε την περιοδεία του από το Νευροκόπι, όπου περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά, για να γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες. Στη συνέχεια ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Μελέτη Μαυρίδη για τα προβλήματα της περιοχής και μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών στο Δημαρχείο.
Ακολούθως περιόδευσε στην Αγορά της Προσοτσάνης συναντήθηκε με φίλους της Νέας Δημοκρατίας στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης ενώ είχε συνάντηση και με  τον Δήμαρχο Άγγ. Λύσελη.  
Στη συνέχεια μετέβη στη Δράμα όπου συναντήθηκε με τοπικά κομματικά στελέχη και παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ.
Η περιοδεία συνεχίζεται το απόγευμα στην Καβάλα.
Περιοδεία χθες Γιαννιτσά- συνάντηση με αγρότες
«Αν βγούμε από την ευρωζώνη, τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις που θα κοπούν;». Αυτό ήταν το βασικό θέμα συζήτησης του επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας Π. Ψωμιάδη με τους αγρότες των Γιαννιτσών, κατά την περιοδεία του το βράδυ της Τρίτης.
Ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι για τη ΝΔ ο αγροτικός τομέας αποτελεί όχι μόνο προτεραιότητα προκειμένου να ενδυναμώσουμε την ελληνική περιφέρεια και τους κατοίκους της αλλά και δυναμικό μοχλό ανάπτυξης στην προσπάθειά μας να βγούμε από την κρίση.
«Δεν είναι δυνατό σήμερα, στην ευλογημένη ελληνική γη να εισάγουμε φρούτα, λαχανικά, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα. Δεν είναι δυνατό γι’ αυτές τις εισαγωγές να πληρώνουμε περισσότερα και από τα καύσιμα. Αυτό θα αλλάξει. Η ΝΔ θα χαράξει το δρόμο της Ανάπτυξης. Θα ενισχύσει τους αγρότες για να παράγουν όσα χρειαζόμαστε και επιπλέον ποσότητες για εξαγωγές. Μόνο έτσι θα βγούμε από την κρίση», τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. 
ndthessaloniki.gr: