Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυβερνήσει σε ερείπια”

Μεγάλη συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Κηφισιά, μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Καλογερόπουλου, στον οποίο έχει αναθέσει ο Αντώνης Σαμαράς την ευθύνη οργανωτικής διαχείρισης της Β’ Αθηνών, της περιφέρειας στην οποία κατά τα φαινόμενα θα κριθεί η εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ και τέως δήμαρχος Αιγάλεω έβαλε και πάλι στο στόχαστρό του τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας μύδρους κατά του Αλέξη Τσίπρα και της ηγετικής ομάδας του Κουμουνδούρου, για το στρατηγικό σχέδιο διακυβέρνησης του τόπου, εφόσον κερδίσει στις εκλογές.
“Εμείς υπήρξαμε διαχρονικά η Παράταξη που φύλαξε Θερμοπύλες για την Ελλάδα. Το ίδιο θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Σήμερα, οι εφιάλτες έχουν βγάλει εγκαίρως τις περιουσίες τους στο εξωτερικό, και περιμένουν να κερδοσκοπίσουν μέσω της δικής μας μιζέριας”, δήλωσε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, και συνέχισε: “Στις εκλογές της Κυριακής δεν κρίνεται απλώς το μέλλον μας, ούτε μόνο το παρόν μας. Κρίνεται και η υστεροφημία του έθνους μας. Δεν μπορούμε σε καμιά περίπτωση να αποδειχτούμε κατώτεροι των περιστάσεων. Πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται το όλον πασοκ, το διαχρονικό και μοιραίο για τον τόπο. Όλοι αυτοί που μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού, θέλουν να μας κυβερνήσουν και πάλι. Και ας κυβερνήσουν πάνω σε ερείπια”, ήταν τα λόγια του πρώην προέδρου της ΤΕΔΚΝΑ.
Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος επεσήμανε ότι στη σημερινή, οριακή συγκυρία, η Νέα Δημοκρατία σηκώνει μόνη το βάρος της ευθύνης για τη χώρα, καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει εξαφανιστεί, και η εξαφάνισή του αυτή έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να ανέβει εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ.