Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Υπάρχει μία λογική(;;;) συνιστώσα να τον συγκρατήσει;

Την ώρα που ο μικρός κόκκινος πρίγκιπας των βορείων προαστίων, προσβάλει τους ξένους ηγέτες μέσα στο σπίτι τους, η Ελλάδα συνεχίζει το χαοτικό μοναχικό της δρόμο, μέσα στην ανασφάλεια που ο ίδιος, προκαλεί παγκοσμίως.

Τα οικονομικά του κράτους βυθίζονται, ο τουρισμός από μεγάλη πηγή εσόδων, κατέστη από το μαγικό χέρι του κόκκινου παιδιού που αρνήθηκε την συγκυβέρνηση, θανάσιμη πληγή.
Ο μικρός κόκκινος σωτήρας, ευθύνεται για την κάθετη αύξηση της Ανεργίας και των Λουκέτων την πιο κρίσιμη ώρα για την Ελλάδα. Αυτή είναι η αλήθεια!!
Ο αρχηγός των κόκκινων συνιστωσών είναι η μεγάλη λαβή στο παιχνίδι των κερδοσκόπων των χρηματαγορών.
Ο μικρός αλαζόνας, περιοδεύει ανά τον κόσμο, δημιουργώντας εθνικούς εχθρούς, τη στιγμή που χρειαζόμαστε μόνο φίλους.
Διασύρει την Ελλάδα παγκοσμίως, συνεχίζοντας το παιχνίδι του Τιτανικού που με μαεστρία ξεκίνησε ο «Γιώργος» και φαντασιώνεται τη στιγμή που θα βρίζει δημοσίως σε Ουάσιγκτον και Βερολίνο, τον Ομπάμα και τη Μέρκελ.
Μέχρι να γράψουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, το νέο τους κυβερνητικό πρόγραμμα, που θα εξειδικεύει, με ποια ακριβώς διαταγή θα μας δημεύουν τις περιουσίες, πόσο θα είναι το επίδομα ανεργίας που θα παίρνουν τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που θα έχουν γίνει νόμιμοι εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας, ποια Ελληνικά ονόματα εκτός της Μακεδονίας θα χαρίσουν σε γείτονες χώρες, ποιο νέο σχέδιο Ανάν είναι πρόθυμοι να υπογράψουν…
Μέχρι τότε… ας βρεθεί μία λογική(;;) σφυροδρεπανούσα συνιστώσα σε αυτό το τσούρμο σταλινιστών, κι ας μαζέψει τον μικρό. Αρκετό το κακό.