Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Βαρεθήκαμε…

…πόσο μάλλον οι φίλοι του Παναθηναϊκού! Το εναλλάξ επικοινωνιακό παιχνίδι Βγενόπουλου – Βαρδινογιάννη κούρασε. Οι μηνύσεις που έγιναν, οι επόμενες που θα ακολουθήσουν, η μετοχική απραξία, η κρίση ευαισθησίας των παλαιμάχων, η οξύμωρη οργή των οργανωμένων η «Τσακαλιάδα», που δυστυχώς συνεχίζεται, και γενικότερα η γύρω γύρω εικόνα… «παιχνιδικής χαράς» (που λέει και η διαφήμιση) τράβηξε τόσο πολύ που δεν πάει άλλο. Όλα στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Ήμαρτον! Λυπηθείτε μας!

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να παίζει ο καθένας ανάλογα με τις ορέξεις του. Έχεις ρε φίλε μεράκι, αγάπη για την ομάδα και διάθεση να χρηματοδοτήσεις τον σύλλογο; Άσε τα πολλά λόγια, κάνε τις κινήσεις σου και προχώρα. Παράτα τις «Τσακιές» και τους τακτικισμούς! Η ομάδα χρειάζεται άμεσα λύσεις. Την Ευρώπη εντάξει να την ξεχάσουμε (ποιός αλήθεια πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα αποκλειστεί), όσο κι αν δύσκολα «καταπίνεται» αυτό! Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον …Panathinaikos που πριν λίγο καιρό μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στην γηραιά ήπειρο από την Ελλάδα. Άντε να πάει το παλιάμπελο… Το αύριο όμως το σκέφτεται κανείς; Όλοι αυτοί οι «κύριοι» μαλλιοτραβιούνται για το ποιος θα μπεί στη μαρκίζα με κεφαλαία γράμματα, ως ο κύριος υπεύθυνος διάλυσης του ιστορικού σωματείου της Αθήνας! Αλλάξτε ρότα ή κουνήστε μας μαντήλι!
Τουλάχιστον να το πάρουμε απόφαση και να ησυχάσει και το κεφάλι μας. Μας ζαλίσατε! Αν ο Παναθηναϊκός είναι να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, αφήστε τον τουλάχιστον να το κάνει! Όση ντροπή κι αν κρύβει μια χρεοκοπία, ότι συνέπειες και αν φέρει, αφήστε τον να μαζέψει τα κομμάτια του και να στηλωθεί ξανά στα πόδια του! Με σας, πλέον, δεν γίνεται τίποτα! Εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα!
Έτσι όπως τα καταφέρατε όμως για να υπάρξει ΑΝΑΣΤΑΣΗ πρέπει να προηγηθεί η ΣΤΑΥΡΩΣΗ!!!