Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο Άρης για την επόμενη μέρα…

Στην τελική ευθεία της μάχης των πρόωρων εκλογών, που θα σηματοδοτήσει την πολωτική πολιτική αναμέτρηση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία απ’ τη μια, και το ΠΑΣΟΚ με τις δυνάμεις της Αριστεράς απ’ την άλλη, το διακύβευμα της αυτοδυναμίας εξελίσσεται στο κεντρικό ζητούμενο της κάλπης.

Με την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε το δίλημμα στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες, με την επιλογή που θα κάνουν στην κάλπη της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Ξεκαθαρίζοντας ότι απέναντι στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, προβάλλει η ακυβερνησία, και η αδυναμία συγκρότησης μιας σταθερής και ισχυρής κυβέρνησης, η οποία θα έχει τη δύναμη να διαπραγματευτεί και να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τα εθνικά συμφέροντα.
Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του «Real Fm», ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ένα από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που αναμένεται να έχουν κεντρικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία και στο σχήμα μάχης που θα αξιοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς, έθεσε τις παραμέτρους της αναμέτρησης.
«Με την αυτοδυναμία αποφεύγεις την τρομοκρατία μεταξύ των κομμάτων. Είναι πολιτική σταθερότητα και αποφυγή των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων», ήταν τα λόγια του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος έσπευσε να επισημάνει ότι ακόμη και με κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμπεριφερθεί αλαζονικά, αλλά θα επιδιώξει συνεννόηση με τις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, στη δημοκρατική ομαλότητα και στην ελεύθερη οικονομία.