Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο νέος ρόλος του Βορίδη

Με τον Μάκη Βορίδη στο πλευρό του θα εμφανιστεί το Σάββατο στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς, στην ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ο Υπουργός Μεταφορών θα παραστούν στα εγκαίνια γέφυρας στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας, την παραμονή της σημαίνουσας σημασίας συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει το στίγμα της προεκλογικής στρατηγικής του.

Η παρουσία του Μάκη Βορίδη στο πλευρό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας πάντως, δείχνει τον κεντρικό ρόλο που αρχίζει να έχει το πρώην κορυφαίο στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ο οποίος, μετά τη μετακίνησή του στη «Συγγρού», έχει προχωρήσει σε σειρά δημόσιων παρεμβάσεων, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του Αντώνη Σαμαρά.
Μόλις την προηγούμενη Κυριακή άλλωστε, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της μεταβατικής κυβέρνησης Παπαδήμου, δήλωσε ότι σε κάθε περίπτωση, και ανεξαρτήτως αν από το αποτέλεσμα της κάλπης των πρόωρων εκλογών θα προκύψει αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνη Σαμαράς θα πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.