Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Με σκληρή γλώσσα ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ι.Τ. κ. Νικ. Κιουτσούκης ανταπαντά στους κύκλους του κ. Σπηλιωτόπουλου

Απαντώντας στους… συνεργάτες «άσχετους» του κ. Σπηλιωτόπουλου σε σχέση με τη θέση του προέδρου της Ν.Δ. στο θέμα του ΟΣΕ θέλουμε να τονίσουμε ότι :
α) Εμείς δεν ερμηνεύουμε όπως μας βολεύει τις ομιλίες του, καθ’ ότι ο Πρόεδρος μίλησε για την ανάγκη εξυγίανσης όπως άλλωστε επίμονα ζητούν και οι εργαζόμενοι και όχι «κλεισίματος» όπως ζητά η γνωστή «ομαδούλα των νεοφιλελευθέρων» σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, όπως σήμερα στον ΣΚΑΙ ζήτησε εις εξ’ αυτών.


β) Οι … κύκλοι του κ. Σπηλιωτόπουλου ας ρωτήσουν το νέο Υπουργό Παιδείας τι σημαίνει εξυγίανση εάν δεν γνωρίζουν γιατί προφανώς μπερδεύονται στην ερμηνεία ως άριστοι υποστηρικτές του δόγματος Φρίντμαν και της σχολής του Σικάγο, νομίζουν ότι εξυγίανση σημαίνει λουκέτο. .

γ) Στον ΟΣΕ υπηρετούν σήμερα 2.600 εργαζόμενοι από 7.000 το 2009, έχοντας κλείσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Ρέππα τα 2/3 του σιδηροδρομικού δικτύου.

δ) Οι κατά τ’άλλα λαλίστατοι… συνεργάτες του εν λόγω τομεάρχη παιδείας δεν απαντούν για τις καταγγελίες που παραθέτουμε για τα τμήματα της γραμμής που εκσυγχρονίστηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού και έκλεισαν άπαξ δια παντός προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανταγωνιστές του τρένου και κόστισαν πάνω από 300 εκατομμύρια  ευρώ. Για να μορφωθούν τους καλούμε να παρακολουθήσουν την εκπομπή του Κώστα Μπαξεβάνη στη ΝΕΤ.

ε) Τους θυμίζουμε ότι στο ζήτημα του σιδηροδρόμου, έχουν χάσει επεισόδια και ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

στ) Τα προγράμματα εξυγίανσης και δει του ΟΣΕ, ας μην τα ακουμπάνε γιατί η φράση «είναι πολλά τα λεφτά ΆΡΗ», τα λέει όλα.





Υ.Γ. Σ’ ότι αφορά τα σχόλια για τους «φίλους» μου, είμαι υπερήφανος που έχω φίλους καθ’ότι δεν είμαι α-φιλος και συμφεροντολόγος όπως κάποιοι άλλοι, που «σπατουλάρουν» από τα εφτά ξημερώματα έως τα μαύρα μεσάνυχτα στη Συγγρού προκειμένου να έχουν την εύνοια του Προέδρου, καθ’ότι ανεπάγγελτοι και χωρίς ένσημα παριστάνουν τους πολιτικούς ινστρούκτορες!!!