Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Σε Επικρατείας ή Β’ Αθηνών ο Κουίκ

Μετά την παραίτησή του από τον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», ο Τέρενς Κουίκ παραδέχτηκε ότι έχει συμφωνήσει με τον Πάνο Καμμένο να αναλάβει διευθυντής του Γραφείου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημοσιογράφους, που έγραψε εποχή στην τηλεόραση και την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων δεν έκρυψε ποτέ στο παρελθόν την ξεκάθαρα αντιμνημονιακή στάση του, την οποία «πλήρωσε» πολλές φορές, και δηλώνει σήμερα αποφασισμένος να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Τέρενς Κουίκ δεν θα περιοριστεί στην ανάληψη των καθηκόντων του διευθυντή του Γραφείου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά θα είναι και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Είτε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ώστε να έχει την άνεση να κινείται προεκλογικά και να προωθεί τις πολιτικές θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είτε στη Β’ Αθηνών, την εκλογική περιφέρεια στην οποία ποντάρει πολλά ο Πάνος Καμμένος για ένα καλό «πλασάρισμα» του κόμματός του στο σύνολο της χώρας.