Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Παπανδρέου vs Papandreou

Μεγάλη αναταραχή έχει προκληθεί στους κόλπους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο άκουσμα της είδησης πως μια κυρία με το όνομα «Παπανδρέου» επιτίθεται κατά του Προέδρου τους, «Papandreou». Σε σχετικό δημοσίευμα, τον χαρακτηρίζει ως «ερασιτέχνη» και υποστηρίζει πως η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Ινδία με τα μέτρα που εκείνος στηρίζει.

Οι απανταχού σοσιαλιστές έστειλαν email στον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ζητώντας να μάθουν αν έχει επέλθει ρήξη στους κόλπους της οικογένειας που κυβερνά αυτό τον τόπο εδώ και πολλές δεκαετίες.
Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, καθησύχασε του διεθνείς συντρόφους, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για συνωνυμία και πως η Βάσω, αρέσκεται παραδοσιακά, να κάνει αυστηρή κριτική, την οικογένεια (βλέπε και περίοδο εκσυγχρονισμού).
Η εισήγηση των διεθνών συντρόφων προς τον κ. Papandreou, ήταν να μην διαγραφεί η κα Παπανδρέου από την prasinh parataksh, γιατί έτσι θα την οδηγούσε στο Kίνημα των Αδιάβαστων, και επιπλέον …το επόμενο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς να γίνει στην Ινδία.
Εκεί, θα αποδοθεί στην κα Παπανδρέου ο τιμητικός τίτλος του «Σάι Μπάμπα» του Σοσιαλισμού, καθώς προφήτευσε την καταστροφή της Ελλάδας, εξʼ αιτίας του ερασιτεχνικού Μνημονίου.