Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Άλλαξαν “δραματικούς” ρόλους

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Οι κακές εμφανίσεις των δύο πρωτοπόρων στο πρωτάθλημα της Superleague, συνεχίστηκαν και αυτή την αγωνιστική. Απλά όποιος παίζει στην έδρα του κερδίζει, έστω και αγχωτικά, ενώ εκτός έδρας «γκελάρει». Βέβαια η ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό δεν μπορεί να συγκριθεί με την ισοπαλία με τη Δόξα στο Καυτατζόγλειο (ούτε καν στη Δράμα δηλαδή).

Ο Ολυμπιακός πληρώνει την αδιαφορία και την έλλειψη πάθους των παιχτών του. Ίσως και την αλαζονεία που τροφοδοτείται από τα δημοσιεύματα των «φιλικών» εφημερίδων περί πλήρους ρόστερ, «ομαδάρας», «παιχταράδων» κλπ. Όσο αυτό δεν αποτυπώνεται με αποτελέσματα και απόδοση, αντικειμενικά, εντός αγωνιστικού χώρου, ο Παναθηναϊκός, των οικονομικών προβλημάτων και του μειωμένου δυναμικού σε παίχτες, θα ανασκουμπώνεται και θα γλυκοκοιτάει το πρωτάθλημα με πολύ καλές πιθανότητες!
Σήμερα στου Ρέντη η …μετεορολογική προβλέπει αστραπές και βροντές! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να ταρακουνήσει τους παίχτες ενώ σίγουρα θα ζητήσει εξηγήσεις και από τον Βαλβέρδε. Οι Πειραιώτες δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους το 2012, παρόλο που το πρώτο στραβοπάτημα ήρθε μόλις χθες. Βασικά στελέχη της ομάδας είναι σκιά του καλού τους εαυτού και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν τα χρήματα με τα οποία ανταμείβονται.
Με τα πολλά, δεν μπορεί να βγει από το παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου και η ΑΕΚ. Θα έλεγα ότι πράσινοι και κόκκινοι δεν την αφήνουν και να θέλει.
Τελικά αποδεικνύεται ότι φθηνές τακτικές δανεισμού παιχτών, επηρεασμού διαιτητών και θεσμικών οργάνων δεν αρκούν, αν η ομάδα σου δεν παίζει «μπαλίτσα».
Υ.Γ.: Ο Ολυμπιακός «τιμώρησε» τον Αναστόπουλο, και τον ΟΦΗ, για το Χ στο Καραϊσκάκη, παίρνοντας πίσω τον δανεικό Σουμπίνιο (παρόλο που ο ίδιος δεν έπαιξε!). Τον παραχωρεί μάλιστα στον Λεβαδειακό, για ενίσχυση, με την ομάδα του Κομπότη να έχει μπροστά της δύο (2) αγώνες με τον Παναθηναϊκό! Τυχαίο; Δεν νομίζω!