Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

H ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΔ


Τη συμμετοχή και τη συνεισφορά εκατοντάδων μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση «Δένδρο της Αγάπης» στον Εύοσμο, που διοργάνωσε ο Τομέας Γυναικών της ΝΔ σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης για να ενισχύσει το έργο του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Φάρος του Κόσμου».
Με το σύνθημα «Κάθε μπάλα και μία ευχή για μία καλύτερη ζωή» οι διοργανωτές κάλεσαν το κοινό να συμμετέχει στο στολισμό αγοράζοντας συμβολικά ένα στολίδι και προσφέροντας το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του «Φάρου».

Ικανοποιημένη για την ανταπόκριση των πολιτών δήλωσε η αναπληρώτρια Γραμματέας Τμήματος Γυναικών της ΝΔ Μάγδα Καρακόλη, που ευχαρίστησε παράλληλα το Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου για την φιλοξενία της εκδήλωσης στην πλατεία αλλά και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιπποδρομίου για την προσφορά των στολιδιών.
Στόχος του «Φάρου του Κόσμου», που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και διευθύνεται από τον αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών Ρομά, που ζουν στον Δενδροπόταμο.

Ανάμεσα στους πολλούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των γυναικών της ΝΔ ήταν οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Ιωαννίδης και Άγγελος Κολοκοτρώνης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου Στ. Λαφαζανίδης οι κ.κ. Γ. Ορφανός, Στρ. Σιμόπουλος, Δημ. Πανοζάχος, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημ. Τσάμης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα Μίλτος Τασούλης.