Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΑΠ

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι διεργασίες της 7ης Συνδιάσκεψης Αρχών & Θέσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Ελλάδα-Ευρώπη» στο ξενοδοχείο Habitat στο Κιλκίς.
Την Συνδιάσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημ. Βαρτζόπουλος, οι βουλευτές κ. Κ. Γκιουλέκας , κ. Γ. Ιωάννης και κ. Στ. Καλαφάτης ο Αντιπερειφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολλης Α.Π.Θ. κ. Β. Ταρλατζής, ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Δημ. Σκιαδάς , ο Γ.Γ. του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρ. Ράπτης, ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Θωμόπουλος Αριστοτέλης, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο πρόγραμμα “European Youth in Action” κ. Θεοχαρούδης Χάρης καθώς και πλήθος Τοπικών Φορέων.
Η Συνδιάσκεψη ανέλυσε θέματα Πολιτικής-Οικονομίας-Κοινωνίας. Οι ομάδες εργασίας με καίριες ερωτήσεις στους βασικούς εισηγητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα πάνω στη θεματολογία, καθώς επίσης έδειξαν πως οι νέοι μόνο αδιάφοροι δεν μπορεί να θεωρούνται όσων αφορά τα καθημερινά θέματα.
Ελπίζουμε σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε ώστε να φέρουμε τους νέους πιο κοντά στην πολιτική να μας ακολουθήσουν και όλες οι υπόλοιπες φοιτητικές παρατάξεις. Εμείς από την πλευρά μας…

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,
ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ