Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Παραπόνων συνέχεια

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Με ανατροπή στη Νέα Σμύρνη και 2 αγώνες λιγότερους, ο Παναθηναϊκός παραμένει ρυθμιστής της κορυφής. Η απάντηση στο γκολ του Σκέμπρι ήρθε με πέναλτι, ύστερα από προσωπική ενέργεια του Λέτο και καθαρή ανατροπή εντός περιοχής. Το νικητήριο γκολ, πέτυχε ο Κατσουράνης, αν και η μπάλα είχε ήδη περάσει την γραμμή λίγο πριν την τελική έκβαση της φάσης.
Ο Ολυμπιακός, σε ρυθμούς προπόνησης, νίκησε στην Κέρκυρα την ομώνυμη ομάδα, με 4 γκολ του Πάντελιτς. Ο Σέρβος αντικατέστησε ιδανικά τον Τζιμπούρ, έδειξε τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζεται ένας σέντερ φορ και αξιοποίησε τις πολύ καλές πάσες του Φετφατζίδη! Πολύ καλός και ο Μέγιερι που ανταποκρίθηκε όταν το παιχνίδι το επέβαλε!



Το Σάββατο η ΑΕΚ είχε παράπονα από τον Γιάχο. Για ακόμη μία φορά δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ενώ οι παίχτες της φορτώθηκαν με κίτρινες κάρτες. Κόντρα σε έναν Πας Γιάννενα, με τον Αναστασιάδη στον πάγκο, φανερά εκτός ρυθμού! Το λάθος του Πάντου ήταν το μοιραίο για την ομάδα των Ιωαννίνων, απέναντι σε μία ΑΕΚ που κόντρα στις προβλέψεις και τα προβλήματα, παραμένει στην διεκδίκηση του τίτλου.



Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο διαμαρτυριών. Αφού εξασφαλίζουμε, με όλους τους τρόπους, μια καλή διαιτησία τώρα αρχίζουμε να επικρίνουμε τις διαιτησίες και των άλλων αγώνων. Όχι ότι δεν γινόταν προηγουμένως. Απλά διασφαλίσαμε τα νώτα μας, τώρα προχωρήσαμε ένα βήμα παραπάνω. Γίνεται κιόλας όταν οι αποφάσεις δεν χωράνε καμία αμφιβολία! Ανατρέχοντας στο παρελθόν, γίνονται άκαιρες συγκρίσεις και αναγωγές χωρίς αξία, τόπο και χρόνο! Λόγια του αέρα… σε ιστορία να βρισκόμαστε!