Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Πρασίνισε ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας

Έτοιμος χλοοτάπητας, φυτικό υλικό και χριστουγεννιάτικα έλατα στολίζουν από σήμερα τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, οι εργασίες για το... πρασίνισμα της οποίας ολοκληρώθηκαν σήμερα.
Τα έλατα θα στολισθούν από τους περιοίκους, με στόχο την ανάδειξη του έργου και της δημιουργίας εορταστικής ατμόσφαιρας.
Τα υλικά προέρχονται από τα φυτώρια της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων και από ευγενικές χορηγίες των Δημοτών, ενώ οι εργασίες έγιναν από υπαλλήλους της Αντιδημαρχίας.
Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι η προσπάθεια ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ. «Οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι στην Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και τη Διεύθυνση Πρασίνου απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι έχουν τη γνώση, τη διάθεση και την ικανότητα να υλοποιούν κάθε έργο αρμοδιότητάς τους άμεσα και με την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία για τον κόσμο. Ευχόμαστε στη χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδο ο χώρος αυτός να αποτελέσει μια όμορφη νησίδα και να κάνει τη Θεσσαλονίκη πιο φιλική στο δημότη και στους επισκέπτες της», επισήμανε ο ίδιος.
"Αγγελιοφόρος"