Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σε… εορταστικό κλίμα

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, ήρθαν τα γεγονότα με τον Καλόπουλο στην Κατερίνη και η διακοπή του αγώνα Εθνικού Αστέρα – ΠΑΟΚ, λόγω ρίψης ενός καθίσματος στον επόπτη από την εξέδρα, να μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα..

Έτσι για να θυμόμαστε στις γιορτές σε ποιά χώρα βρισκόμαστε! Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή…
Μετά λοιπόν τα παραπάνω, και το νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε από τον κ.Γερουλάνο, ακολούθησαν ανακοινώσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με αιτία την επίθεση στον Καλόπουλο από κουκουλοφόρους.
Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης διοίκησης στοχοποίησε τον Παναθηναϊκό με κατηγορίες για επιχείρηση εκφοβισμού και προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών. Σε ένα παραλήρημα ύβρεων και εκφράσεων, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να «νουθετήσει» και να «διδάξει» ήθος, απαιτώντας ταυτόχρονα την δημόσια τοποθέτηση θεσμικών παραγόντων εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Τραλαλά, τραλαλό!!! Έχει αναλάβει ο Ολυμπιακός συνήγορος του κ.Καλόπουλου και δεν το γνωρίζαμε; Τώρα «κόπτεται» για την προστασία διαιτητών; Στην περίπτωση Δαλούκα γιατί δεν ακολούθησε την ίδια οδό; Τότε μάλιστα πρόεδρος της Superleague ήταν ο κ.Μαρινάκης! Κάνω λάθος;
Πώς να μην μπει στον κόπο ο κόσμος να κάνει συνειρμούς μετά τις συνομιλίες Μπέου – Μαρινάκη στις γνωστές «κασέτες» που ζητάει ο πρώτος την προστασία του Καλόπουλου μετά το ντέρμπι, από τον δεύτερο; Αυτές δεν είναι «αποχρώες ενδείξεις»; Έτσι χαρακτήρισαν κάποιοι τα γεγονότα στο Ντορτμουντ-Μαρσέιγ και απέτησαν πρωτοβουλίες ανακίνησης έρευνας «στησήματος» αγώνα στην UEFA!
Σιγά το δύσκολο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να απάντήσει, στο ύφος που τελικά δημοσιοποίησε την ανακοίνωση-απάντηση. Βούτυρο στο ψωμί τους!
Για να μην ξεχνιόμαστε, …ανακοινώσεις με στυλ Χριστουγεννιάτικο!!!