Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Σχέδιο Pandemonium με την ευχή ότι δεν θα εξελιχθεί σε ... Papandemonium!!

Ανεπίσημα η ιστορία ξεκινά από την μέρα που επιτέθηκαν στην Στερλίνα και προκάλεσαν το πρώτο σοβαρό πλήγμα σε μια Δυτική οικονομία...
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr

Εχω λάβει το τελευταίο διάστημα, αρκετά mail στα οποία ρωτάτε, τι προκάλεσε όλη αυτή τη κρίση στην Ελλάδα και σε ποιο σημείο υπήρξε η εμπλοκή για την μεγάλη δυστυχία που πέρασε κα συνεχίζει να περνά η χώρα μας!
Κατά καιρούς έχω αρθρογραφήσει για το θέμα αυτό, με στοιχεία και ντοκουμέντα! Όμως θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που είναι πολύ σημαντικό μιας και προκύπτει από τα πολλαπλά ερωτήματα που δέχτηκα από όλους εσάς!
Η υπόθεση της κρίσης στην Ελλάδα, δεν ήταν ένα οικονομικό δυστύχημα με θύματα 10.000.000 Έλληνες, όπως θέλουν να πιστεύουν πολλοί!
Ήταν μια πολύ καλά σχεδιασμένη «άσκηση» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπως είχε ονομάσει τις αγορές ο Πρόεδρος των ΗΠΑ , Τζωρτζ Μπους!
Αν επιχειρήσω να γυρίζω το ρολόι αρκετά πίσω και να μεταφερθώ στην χρονική στιγμή της πραγματικής αιτίας της κατάρρευσης της οικονομίας, θα πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι ως Έλληνας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και να αναλογιστώ ότι οι μάχες πλέον γίνονται από συστιχίες διαδικών ψηφίων (0 και 1) που σχηματίζουν αόρατους αριθμούς σε Τράπεζες και ιδρύματα. Σε τόπους, που σχεδιάζεται η κατάρρευση όχι μόνο εταιριών αλλά ολόκληρων Κρατών.
Ανεπίσημα η ιστορία ξεκινά από την μέρα που επιτέθηκαν στην Στερλίνα και προκάλεσαν το πρώτο σοβαρό πλήγμα σε μια Δυτική οικονομία κολοσσό όπως η Βρετανική!
Επίσημα όμως, ξεκινά με την κατάρρευση της Ουγγαρίας και κατόπιν της Ιρλανδίας! Επεκτείνεται στην περίφημη κατάρρευση των τραπεζών της Δανίας και ακολουθεί το χτύπημα στην Πορτογαλία. Αυτό το χτύπημα είχε προηγηθεί του χτυπήματος κατά της Ελλάδος! Κάθε χτύπημα ήταν διαφορετικό από τα άλλα και στόχο είχε τα δομικά προβλήματα κάθε χώρας, έτσι όπως αυτά είχαν δημιουργηθεί και πάντα με στόχο την εκάστοτε «Αχίλειο Πτέρνα» κάθε χώρας!
Σειρά τώρα έχει η Ιταλία και ακολουθεί η Ισπανία ενώ στο βάθος, ο μεγάλος στόχος είναι η Γαλλία!

Δεν υπάρχει Εθνικός εχθρός!

Δεν είναι καν η Γερμανία ο κρυφός μοχλός που κινεί όλα αυτά τα νήματα, μιας και ο τελικός στόχος της «άσκησης» είναι η ίδια η Γερμανία! Και η Μέρκελ το γνωρίζει καλύτερα από όλους!
Συνεπώς, ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Λουκάς Παπαδήμος, θα αντιμετωπίσει από αύριο το πρωί, την διευρυμένη τρύπα του χάους που δημιούργησαν αυτοί που θέλουν να σπείρουν στην Ευρώπη αυτό που προσωπικά αποκαλώ Πανδαιμόνιο !!!
Η αν το προτιμάτε, όπως το λένε οι διαχειριστές της Νέας Τάξης, «Pandemonium»!
Για το λόγο ότι ο κ. Παπαδήμος αποτελεί έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα την κατάσταση που περιγράφω, οφείλει να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό, ότι δεν αναλύω μια συνομοσιολογική θεωρία, αλλά την πραγματικότητα! Και να ανακατευθύνει τις δυνάμεις εντός της χώρας, σε ένα ολομέτωπο αγώνα απεξάρτησης του πολιτικού συστήματος από τις «αγορές» έτσι ώστε να χτυπηθεί το “Pandemonium” στη ρίζα του!
Ειδάλλως, θα έρθει σύντομα η ώρα που στην Ελλάδα, όλοι θα υποφέρουμε από το … «Papandemonium»