Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

O Σαμαράς αρχίζει περιοδείες

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Μετά την ολοκλήρωση των ζυμώσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς προετοιμάζεται για «πορεία προς τον λαό».
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκτιμά ότι οι εξελίξεις τον δικαιώνουν, καθώς απ’ τη μια πέτυχε τον βασικό πολιτικό στόχο του, που ήταν η απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία, και από την άλλη κέρδισε τις εντυπώσεις, δείχνοντας ένα εθνικά υπεύθυνο πρόσωπο, την ώρα του ωμού εκβιασμού από την πλευρά της Ευρώπης, με τις ξεκάθαρες απειλές για εκδίωξη της Ελλάδας από την ευρωζώνη, και ταυτόχρονα από τις τάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πλέον, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ρίξει το βάρος του σε σειρά περιοδειών σε όλη τη χώρα, προκειμένου να επικοινωνήσει τις θέσεις του, και να επισημάνει τη στόχευση των πρωτοβουλιών που πήρε, για την από κοινού με το ΠΑΣΟΚ συγκρότηση κυβέρνησης.
Στη Συγγρού θεωρούν ότι από τη στιγμή που θα ορκιστούν ο νέος πρωθυπουργός και η καινούρια κυβέρνηση, ξεκινά και επισήμως… η προεκλογική περίοδος, είτε η επόμενη εκλογική αναμέτρηση διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου, είτε λίγο αργότερα.
Στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά λοιπόν, επιθυμούν να κεφαλαιοποιήσουν τα οφέλη από την εθνικά υπεύθυνη στάση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, και να επιφέρουν το «τελικό χτύπημα» στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο σύμφωνα και με τα ευρήματα όλων