Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

“Φλερτ” ΣΚΑΪ με Καψή

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου εμφανίστηκε το πρωί ο Παντελής Καψής, πρώην διευθυντής των «Νέων» και του «Βήματος της Κυριακής», και τέως κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Ο κ. Καψής σχολίασε επί μακρόν την πολιτική επικαιρότητα, όπως διαμορφώνονται οι εξελίξεις στη χώρα, στο περιθώριο της έντονης δυσφορίας και αμφισβήτησης της Κυβέρνησης, ακόμη και από την ίδια την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, και εν αναμονή των αποφάσεων των διεθνών εταίρων και δανειστών της Ελλάδας, για το «κούρεμα» του χρέους.
Η παρουσία του Παντελή Καψή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πυροδότησε φήμες για «φλερτ» με τον Όμιλο Αλαφούζου, από τη στιγμή που ο ίδιος βρέθηκε πρόσφατα εκτός διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΛ, έχει αντικατασταθεί από τον Αντώνη Καρακούση στη θέση του διευθυντή του «Βήματος της Κυριακής», και έχει περιοριστεί σε ρόλο αρθρογράφου.
Η δημοσιογραφική διαδρομή του Παντελή Καψή έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίας, ιδιαίτερα αναφορικά με τη μετεξέλιξη των «Νέων» σε μια σύγχρονη εφημερίδα, ενώ στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει και φήμες για το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την πολιτική, καθώς αποτελεί διαρκή στόχο της Ιπποκράτους να τον εντάξει στις λίστες του ΠΑΣΟΚ.
Ενδεχομένη μελλοντική συνεργασία του με το Συγκρότημα Αλαφούζου πάντως, δεν θα ξένιζε, από τη στιγμή που πολλές φορές στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί «μετακομίσεις» στελεχών από το Φάληρο στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, και αντίστροφα. Ο σημερινός διευθυντής του «Βήματος της Κυριακής» Αντώνης Καρακούσης, αποτελεί ένα σχετικό, ηχηρό παράδειγμα.