Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ…

- Το 2008 το ΠΑΣΟΚ μέσα σε έξαρση λαϊκισμού και μηδενισμού ξεσήκωνε τους δημοτικούς υπαλλήλους να αποκλείουν τις χωματερές και να απεργούν από την αποκομιδή των σκουπιδιών…
- Χωρίς ντροπή ο τότε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης απαντούσε ότι το κόμμα του στηρίζει ανεπιφύλακτα τις κινητοποιήσεις των εργατών καθαριότητας γιατί αυτοί έχουν δίκιο και πρέπει να αμυνθούν απέναντι στην επίθεση που δέχεται το εισόδημα τους από την (τότε) κυβέρνηση!!!
- Σήμερα, που η κυβέρνηση του κ. Ραγκούση μειώνει κατά 40% τους μισθούς των δημοτικών υπαλλήλων, οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ και τα επικοινωνιακά τους εξαπτέρυγα θυμήθηκαν το δικαίωμα της απεργίας, τη τις ακραίες πρακτικές κάποιων συντεχνιών, τη δημόσια υγεία και τα δικαιώματα της κοινωνίας!
- Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από την ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον Γιάννη Ραγκούσητης 11ης Μαρτίου 2008:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ανεξαρτήτως του τι κάνει η κυβέρνηση την οποία κατηγορείτε για επικοινωνιακό λαϊκισμό, το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ ή κατά της κινητοποίησης των εργαζομένων στους Δήμους και αν συμφωνεί με τον κ. Παυλόπουλο ή με την ανάγκη που υποστηρίζουν κάποιοι, ότι θα πρέπει να σταματήσει η απεργία για να μαζευτούν τα σκουπίδια.
Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Ανεπιφύλακτα στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των δημοσιογράφων χθες, της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σήμερα, των εργαζομένων στους Δήμους, και όλων των εργαζομένων, καθώς και το συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο. Γιατί, αυτό το οποίο έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός, είναι μία απαράδεκτη κυβερνητική συμπεριφορά, προχειρότητας και αυταρχισμού.