Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο Α.Σαμαράς διέγραψε τον Θ.Λυμπερόπουλο

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τη διαγραφή του προέδρου του σωματείου των αυτοκινητιστών ταξί, Θύμιου Λυμπερόπουλου, από τη ΝΔ, ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε κατά του διοικητή του ΙΚΑ. Τη διαγραφή του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε η αξιωματική αντιπολίτευση, με αιχμή τις δηλώσεις του κατά του διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.
Ο κ. Λυμπερόπουλος έκανε νέες σκληρές δηλώσεις, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρό του και το διοικητή του ΙΚΑ, για το ζήτημα της καταβολής των εισφορών των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τις ημέρες των απεργιών. "Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς αν δεν πάρει πίσω την εγκύκλιο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση των ιδιοκτητών ταξί.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του επιτέθηκε και στον υπουργό Υποδομών. "Ο Ραγκούσης είναι μόνος του αφού δεν τον στηρίζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και ότι παίζει το τελευταίο του χαρτί". "Θα μας νιώσουν τόσο κοντά τους που δεν θα μπορούν να αναπνεύσουν. Δεν θα πεθάνουμε μόνοι, θα πάρουμε και άλλους μαζί μας", είπε.
Ο κ. Λυμπερόπουλος ήταν μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών τομέων του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, ο κ. Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε εκφράσει μάλιστα την ικανοποίησή