Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Νέες αστικές γραμμές για τον Λαγκαδά

 Σε αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών για την καλύτερη εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά προχωρά ο ΟΑΣΘ σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή.
.Η διοίκηση του δήμου Λαγκαδά, μετά από αιτήματα των δημοτών για αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας και υλοποίηση διαδημοτικής σύνδεσης όλων των δημοτικών κοινοτήτων με την πόλη του Λαγκαδά, συνεργάστηκε με τον ΟΑΣΘ και από σήμερα θα λειτουργούν νέες λεωφορειακές γραμμές.
Συγκεκριμένα, δρομολογούνται: 1. Νέα γραμμή σύνδεσης της δημοτικής ενότητας Λαχανά με τον Λαγκαδά με ταυτόχρονη εξυπηρέτηση της δημοτικής ενότητας Ασσήρου. 2. Νέα ανεξάρτητη γραμμή σύνδεσης της δημοτικής ενότητας Ασσήρου με την πόλη του Λαγκαδά. 3. Νέα γραμμή σύνδεσης της τοπικής κοινότητας Λαγκαδικίων με τον Λαγκαδά, η οποία θα εξυπηρετεί όλη τη δημοτική ενότητα Κορώνειας και ταυτόχρονα θα συνδέει με μετεπιβίβαση τη δημοτική ενότητα Καλινδοίων με τον Λαγκαδά. 4. Νέα γραμμή σύνδεσης του Λαγκαδά με τη Θεσσαλονίκη μέσω της δημοτικής κοινότητας Λαγυνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων αυτής. 5. Τροποποιείται η ενδοδημοτική συγκοινωνία με τη δημιουργία νέων γραμμών σύνδεσης Λαγκαδά - Ηρακλείου - Περιβολακίου - Λαγυνών και Λαγκαδά - Καβαλαρίου.

.