Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η Μπατζελή προσπαθεί να… λογικέψει το ΠΑΣΟΚ

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Σε μια εποχή κατά την οποία το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί ακριβώς… μόδα για την ελληνική κοινωνία, στελέχη και βουλευτές δίνουν μια αξιοθαύμαστη μάχη για να αποφύγουν το «τσουνάμι». Αρθρώνοντας πολιτικό λόγο που θυμίζει… ποιες ήταν κάποτε οι αρχές και οι αξίες του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας ταυτόχρονα την προοπτική για το μέλλον.
Μια τέτοια φωνή είναι της Κατερίνας Μπατζελή. Που παρά την άδικη απομάκρυνσή της από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου του 2010, διατηρεί μια ψύχραιμη προσέγγιση στο πολιτικό γίγνεσθαι.
Πολύ χαρακτηριστική είναι η χθεσινή δημόσια τοποθέτησή της, με συνεντεύξεις που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ANT1 και του Flash. Επισημαίνοντας μια αυτονόητη αλήθεια, που προφανώς διαισθάνονται και πολλά ακόμη στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μόνο που δυσκολεύονται να την υποστηρίξουν και επωνύμως.
«Δεν γίνεται κάθε φορά που η τρόικα πετάει ένα κόκκαλο, εμείς να τρέχουμε να το αρπάξουμε, και να αναλωνόμαστε σε ασκήσεις επί χάρτου, χάνοντας πολύτιμο χρόνο, και δημιουργώντας πανικό στην κοινωνία», σχολίασε με έμφαση η Κατερίνα Μπατζελή.