Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΗ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η πρώτη διευρυμένη συνάντηση του τομέα καταναλωτικών οργανώσεων της Ν.Δ. με τους υπευθύνους καταναλωτών από την Κεντρική Μακεδονία.
Παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού, Κώστα Ζωντανού, της Υπεύθυνης Καταναλωτικών Θεμάτων, Φωτεινής Βρύνα, του Προέδρου της Διοικούσας Θεσσαλονίκης,
Δημήτρη Βαρτζόπουλου, και μελών της Διοικούσας, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία, όπως οι επιπτώσεις της κρίσης στα ελληνικά νοικοκυριά, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, Τειρεσίας, τιμές καυσίμων, λουκέτα, πλειστηριασμοί, ανεργία, τοπικά προβλήματα κ.λ.π.Αποφασίστηκε η δυναμική παρέμβαση των υπευθύνων στην ενημέρωση των καταναλωτών και η δημιουργία «ασπίδας» προστασίας στους πολίτες, μέσα από σειρά καίριων ενεργειών.
Παρουσιάστηκε η μέχρι σήμερα «δράση» του Τομέα Καταναλωτικών Οργανώσεων, το Νομοθετικό Έργο της Κυβέρνησης της ΝΔ «για την προστασία του καταναλωτή 2004-2009) και μπήκαν τα θεμέλια για την περαιτέρω πορεία του.
Μεταξύ άλλων, τέθηκαν και υιοθετήθηκαν προτάσεις-παρεμβάσεις, προς τη ΝΔ, όπως η επέκταση του παγώματος των πλειστηριασμών και στην επαγγελματική στέγη καθώς και «θέσεις» για το μείζον θέμα του Τειρεσία.