Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο νόμος για τα αυθαίρετα, που ισχύει από την 1η/10 θα βρεθεί στο στόχαστρο της ΝΔ Θεσσαλονίκης, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που θα δοθεί το μεσημέρι, στο πλαίσιο των τακτικών ενημερώσεων των δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο νέος νόμος είναι ανεφάρμοστος και τελικά αναποτελεσματικός, όπως φαίνεται από τις πρώτες εβδομάδες της εφαρμογής του.
Αυτό που θέλει να τονίσει η ΝΔ Θεσσαλονίκης με τη συνέντευξη Τύπου αυτή είναι ότι ένα μέτρο που θα μπορούσε υπό φυσιολογικές συνθήκες να προσφέρει δημοσιονομικές ανάσες στη χώρα και να προσφέρει το δημοσιονομικό ισχοδύναμο για μία σειρά άλλων μέτρων λιτότητας και εξαθλίωσης, προωθείται λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης ως ένα γραφειοκρατικό μέτρο που τελικά δεν θα προσφέρει απολύτως τίποτε.
Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι από τον συνονιστική του Τομέα Ανάπτυξης της ΝΔ Θεσσαλονίκη κ. Νίκο Γκανίλα και τον Πρόεδρο της ΔΕ Δημητρη Βαρτζόπουλο, ο οποίος θα αναφερθεί και σε άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.