Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ανασυγκρότηση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Με τον Φωτάκη πλέον ετοιμοπόλεμο, ο Μπόλονι μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του καλύτερα για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, και πάλι, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γκαρσία, Λίνο, Αθανασιάδη και Τσουκαλά, ωστόσο με την επιστροφή του διεθνή μέσου θα έχει μία επιπλέον λύση στο χώρο του κέντρου.
Ο Ρουμάνος τεχνικός, αναμένεται να παρατάξει παρόμοιο σχήμα με αυτό στον αγώνα με τον Άρη. Ο Παπάζογλου άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και μόνο αν επιλεγεί μία πιο αμυντική τακτική, δεν θα βρεθεί στην ενδεκάδα. Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς θεωρούνται δεδομένοι όπως και οι Λαζάρ, Ετό, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσερ. Κάτω από τα γκολπόστ λογικά θα συνεχίσει ο Χαλκιάς αν και ο Κρέσιτς είναι πλέον καλά. Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες μετά από την ήττα στο Φάληρο, την ισοπαλία εντός με τον ΟΦΗ και το Χ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μόνο έτσι θα μείνει κοντά στους πρωτοπόρους και θα μπορέσει να διεκδικήσει ως το τέλος το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Στην Τούμπα φέτος, υποδεχόμενος την ΑΕΚ, από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, έχει να επιδείξει το επιβλητικό 3-0. Αν μη τι άλλο, θα έχει την συμπαράσταση της εξέδρας που όμως δεν προβλέπεται να αντέξει μια ενδεχόμενη ήττα που θα αφήσει τον δικέφαλο μακριά από τους εγχώριους στόχους του.
Ενδιαφέρον αναμένεται και στην αντίδραση των φίλων του ΠΑΟΚ από την παρουσία του Βιτόλο με την πράσινη φανέλα. Η πρώτη αναμέτρηση του Ισπανού κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του δεν προβλέπεται να είναι ‘ήρεμη’. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγάπησε τον δυναμικό μέσο, ειδικά λόγω της μεταπήδησής του από τον Άρη, αλλά δεν είδε με καλό μάτι την μεταγραφή του στο τριφύλλι το καλοκαίρι, μη αποδεχόμενος τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε. Ο ίδιος σε δηλώσεις του υποστήριξε τα πεπατημένα. Ότι δηλαδή τα συναισθήματά του θα είναι σίγουρα περίεργα, σαν επαγγελματίας όμως, θα κυνηγήσει τη νίκη για την ομάδα του. Μένει να φανεί, εφόσον χρησιμοποιηθεί, πόσο θα επηρεαστεί η απόδοσή του από το εχθρικό, λογικά, κλίμα της Τούμπας, εναντίον του.