Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η απόλυτη παράνοια με το ΚΚΕ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Ακούστηκαν φοβερά πράγματα από τους σχολιαστές των δελτίων, όπως ότι το ΠΑΜΕ υπερασπίστηκε την έννομη τάξη, ότι σταμάτησε την έφοδο των κουκουλοφόρων στη βουλή, και άλλα πολλά τα οποία ουσιαστικά αναγορεύουν τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ σε θεματοφύλακες του Συντάγματος και του κοινοβουλίου!
Ποιοι, αυτοί που θέλουν την κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, του Συντάγματος και την έξοδό μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η απόλυτη παράνοια.
Είναι λυπηρό και συνάμα επικίνδυνο να διατυπώνονται δημοσίως τέτοιες ανοησίες. Δείχνουν ρηχότητα πολιτικής σκέψης και κυρίως αποδεικνύουν γιατί αυτή η χώρα κατάντησε σ’ αυτά τα χάλια. Διότι, όταν αναγορεύεται το ΚΚΕ σε υπερασπιστή του κοινοβουλευτισμού, μέχρι και ο Λένιν- από εκεί που είναι- θα… σταυροκοπιέται. Δεν είμαι αντικομμουνιστής, δεν υπήρξα πότε, αλλά έλεος πλέον μ’ αυτή την αριστεροφροσύνη που έχει ευνουχίσει κάθε διαφορετική άποψη.
Προς επίρρωση όλων των παραπάνω, η παρέμβαση του στελέχους του ΚΚΕ, του κυρίου Μάκη Μαϊλη, ο οποίος προσεβλήθη γιατί ελέχθη ότι το ΚΚΕ υπερασπίστηκε τη βουλή, βγήκε να το διαψεύσει! Αυτά να τα βλέπουν όλα τα αστικά κόμματα που εδώ και χρόνια αντιγράφουν τακτικές και νοοτροπίες, τα οποία τα έχουν μετατρέψει σε λέσχες διερχομένων.