Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Νταλίκα σφήνωσε στους Αγίους Πάντες

Κλειστό για περισσότερο από μία ώρα έμεινε χθες το απόγευμα το ένα ρεύμα της οδού Αγίου Πάντων όταν σερβική νταλίκα κόλλησε κάτω από τη γέφυρα. Το ευτύχημα ήταν ότι η νταλίκα ήταν χωρίς φορτίο και έτσι αποφεύχθηκαν ατυχήματα ή τυχόν μεγαλύτερες καθυστερήσεις για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος δεν υπολόγισε σωστά το ύψος της αερογέφυρας και επιχείρησε περάσει από κάτω. Πέρασε ο θάλαμος οδήγησης, αλλά μόλις έφθασε η καρότσα στο ύψος άρχισε να ξηλώνεται. Από την πίεση υποχώρησαν τα σιδερένια υποστυλώματα που στηρίζουν τον μουσαμά που καλύπτεί την καρότσα και ξηλώθηκαν σε μήκος τριών περίπου μέτρων.
Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα που είχε σφηνώσει στην αερογέφυρα, ενώ στο σημείο έφθασαν οχήματα οδικής βοήθειας και περιπολικό της Τροχαίας που ρύθμισε την κυκλοφορία εκτρέποντας το οχήματα σε παρακαμπτήριες οδούς. Τελικά ο οδηγός και ο συνοδηγός της νταλίκας με ένα μαχαίρι έσκισαν τον μουσαμά, αφαίρεσαν τα σπασμένα σιδερένια υποστυλώματα και απελευθέρωσαν το όχημα, για να μπορέσει να περάσει κάτω από την αερογέφυρα.
"Μακεδονία




.