Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκος Νικολόπουλος: " Η Δράμα, όπως κι όλη η Μακεδονία, πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα στην πολιτική της Κυβέρνησης"

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την εξόρμηση του Τομέα στη Δράμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε στη Δράμα για να συζητήσουμε με το πιο δυναμικό και δημιουργικό κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας, τους Εργαζόμενους, τους Επιχειρηματίες, τους Νέους.
Είμαστε εδώ για να δούμε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.Είμαστε εδώ για ν’ ακούσουμε τις προτάσεις, τις ιδέες, την κριτική, τα παράπονα.Ήρθαμε να πάρουμε την αγωνία τους για το μέλλον και να τους δώσουμε τη δική μας πρόταση, τις δικές μας δεσμεύσεις για να βγει η χώρα απ΄ την κρίση.
Η Δράμα, όπως κι όλη η Μακεδονία, πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα στην πολιτική της Κυβέρνησης.
Λουκέτα στις επιχειρήσεις, μεγάλη ανεργία, ανασφάλεια και φόβος για τα χαράτσια μιας αδιέξοδης και αντιπαραγωγικής πολιτικής.
Μόνη λύση για τη χώρα, η επαναδιαπραγμάτευση του πλαισίου στήριξης και η γρήγορη υλοποίηση μιας άλλης πολιτικής, που θα εξασφαλίσει την επανεκκίνηση της Οικονομίας, θα πετύχει του στόχους της χώρας για έξοδο από την κρίση, θα ξαναδώσει στους Έλληνες πολίτες τη χαμένη αξιοπρέπειά τους και θα δείξει σεβασμό για τις θυσίες που κάνουν.
Η Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς και όλοι εμείς, είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη Εθνική Πρόκληση.
Γιατί οι Έλληνες μπορούμε».