Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

“Τύμπανα” εκλογών στη Συγγρού

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Σε προσκλητήριο εκλογικής ετοιμότητας αναμένεται να καλέσει αύριο ο Αντώνης Σαμαράς τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με τους οποίους θα συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκτιμά ότι το κλίμα που διαμορφώνεται σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, οδηγεί αναπόφευκτα την Κυβέρνηση στο να πετάξει… λευκή πετσέτα, και μέσω της διενέργειας πρόωρων εκλογών, να διεκδικήσει την «απόδρασή» της από την εξουσία, τη στιγμή που κορυφώνονται οι αρνητικές συνέπειες της κρίσης.
Για τον λόγο αυτό, ο Αντώνης Σαμαράς έκρινε σκόπιμο να συναντηθεί με τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή τους δυο βασικούς πυλώνες εκφοράς πολιτικού λόγου, και προβολής των θέσεων της Συγγρού.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί να υπάρξει ενιαίος πολιτικός λόγος, χωρίς… φάλτσα, προκειμένου να εκπέμπεται προς την κοινωνία μια ξεκάθαρη και σαφής εικόνα ενότητας, καθώς η Αξιωματική Αντιπολίτευση εμφανίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις να έχει αποκτήσει σαφές και παγιωμένο προβάδισμα έναντι του ΠΑΣΟΚ. Και να διεκδικεί με αξιώσεις μια καθαρή αυτοδυναμία, που θα της επιτρέψει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.