Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Στη Β’ Αθηνών ο Αντώναρος

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Την εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθηνών επιλέγει ο Ευάγγελος Αντώναρος, προκειμένου να διεκδικήσει την παρουσία του και στην επόμενη Βουλή. Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Θεόδωρου Ρουσόπουλου, που παρέμεινε κυβερνητικός εκπρόσωπος στο τελευταίο κομμάτι της θητείας της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία, είναι βουλευτής Επικρατείας, θέση που κέρδισε όταν, την επομένη των εκλογών του 2009, παραιτήθηκε ο Γιώργος Σουφλιάς.
Έκτοτε, ο Ευάγγελος Αντώναρος έχει διατηρήσει μια διακριτή θέση, ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία εξακολουθούν να τον θεωρούν συνομιλητή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Με συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», ο Ευάγγελος Αντώναρος αποκαλύπτει ότι έχει σκέφτεται να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών, και θα συζητήσει σύντομα το θέμα με τον Αντώνη Σαμαρά.
Αναφορικά δε με τον Κώστα Καραμανλή, ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζει με νόημα ότι ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός θα αποφασίσει πότε θα επιλέξει να μιλήσει, και να τοποθετηθεί για τη διακυβέρνησή του.