Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Αίθριος ο καιρός

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία το Σάββατο. Ο καιρός θα είναι γενικά καλός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ.
Αττική: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί εντάσεως 3 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά καλός καιρός, μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά, βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Κυρίως αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.