Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Σύντομα αθλητικά νέα

Συνέτριψε 9-0 τους Πιερείς η Καβάλα
Μεταμορφωμένη η Καβάλα μετά τη -μερική τουλάχιστον- δικαίωση στην ΕΠΟ, που κρατά την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Οι "Αργοναύτες" νίκησαν 9-0 τους Πιερείς στο "Ανθή Καραγιάννη".

Στην πρώτη κατηγορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ ανέβηκε η Εθνική Νεανίδων

Στην πρώτη κατηγορία του ευρωπαϊκού μπάσκευ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Εθνική Νεανίδων. Τα κορίτσια του Τάκη Μπακογεώργου νίκησαμ 67-45 τη Φινλανδία στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ β' κατηγορίας .

Ξεμούδιασμα σε φιλικό με την ομάδα Νέων για την Κέρκυρα

Πάνω στην ομάδα Νέων του συλλόγου ξέσπασε η Κέρκυρα. Σε φιλικό 70λεπτης διάρκειας η πρώτη ομάδα νίκησε 4-0 με κεφαλιές των Μαϊστόροβιτς, Ιωάννου και Βέντσελ και μακρινό σουτ του Φλαβίνιο.

Κακός ο Ολυμπιακός, 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα

Μετριότατος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός σε φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούσαν να σπάσουν τη σφιχτή αμυντική γραμμή των Ηπειρωτών.

Νίκησε αλλά προβλημάτισε η Skoda Ξάνθη

Φιλική νίκη 1-0 επί του Πανσερραϊκού στα Πηγάδια πήρε η Skoda Ξάνθη. Ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι, καθώς με εξαίρεση ένα καλό δεκάλεπτο στα μέσα του πρώτου .

Οι μετεγγραφές της ημέρας στην Ευρώπη

Ακόμα ένα νεαρό ποδοσφαιριστή έφερε στην Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο λόγος για τον 19χρονο Κοσταρικανό επιθετικό Τζόελ Κάμπελ. Την ίδια στιγμή, η Λιόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπακαρί Κονέ.

Με Εστογιανόφ ο Πανιώνιος νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης

Η απουσία του Φαμπιάν Εστογιανόφ από τον περσινό Πανιώνιο ήταν περισσότερο από αισθητή. Ο "Λόλο" ήταν ο κορυφαίος των "κυανέρυθρων" στη φιλική νίκη 2-1 επί του φανερά ανέτοιμου Αστέρα Τρίπολης.