Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Hρακλής: Αναλαμβάνει ο Παντελή!

Ο Ανδρέας Παντελή συμφώνησε με την διοίκηση του Ηρακλή για να γίνει ξανά "αφεντικό" της ομάδας της Θεσσαλονίκης!
* Υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Μάκη Κατσαβάκη για τη θέση του προπονητή, ενώ από αύριο αναμένεται ο Ηρακλής να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι...
Ο Ανδρέας Παντελή μπαίνει στην ΠΑΕ Ηρακλής. Μετά την καθοριστική συνάντηση του Κύπριου επιχειρηματία με τους Νίκο Αρταβάνη και Κώστα Κεφαλά, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και την επόμενη εβδομάδα ο Παντελή πιάνει και επίσημα δουλειά στην ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει την απόκτηση του συνολικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από τον Παντελή, εφόσον εμφανίσει παραστατικά της εταιρίας ότι κατατέθηκε ένα συγκεκριμένο ποσό για τις ανάγκες της.
Αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις προς τρίτους (παίκτες, προσωπικό, προμηθευτές), καθώς και ένα μέρος των χρεών προς το Δημόσιο, με τον Αντώνη Ρέμο να συνεχίζει να πληρώνει τα χρέη που του αναλογούν.
Εφόσον ο Παντελή υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, τότε το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα, θα γίνει το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Ηρακλής. Η συμφωνία θα επικυρωθεί την επόμενη εβδομάδα, αφού οι δικηγόροι των Ρέμου και Παντελή, θα ετοιμάσουν τα σχετικά έγγραφα.
Επειδή όμως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες δημιουργίας της νέας ομάδας. Ο Παντελή έχει μιλήσει με ατζέντηδες παικτών που άνηκαν στην ομάδα και κατέθεσαν προσφυγή, επιχειρώντας ορισμένους εξ αυτούς να τους διατηρήσει και να πείσει τους υπόλοιπους να δεχτούν τους προτεινόμενους διακανονισμούς.
Ο Κύπριος επιχειρηματίας μάλιστα έχει καταστρώσει δύο πλάνα, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Ηρακλής. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το πλάνο της προοπτικής παρουσίας του Ηρακλή στη Σούπερλιγκα, αλλά και το αντίστοιχο όπου ο ιστορικός σύλλογος θα καταλήξει στη Football League.
Πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι στον Ηρακλή έχουν πλέον κυριολεκτικά βάσιμες ελπίδες για την παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και προς αυτή τη κατεύθυνση θεωρείται καθοριστική η αυριανή (22/07) μέρα. Όπως και να' χει και βάσει των σημερινών δεδομένων πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον Ηρακλή, με την εμπλοκή του Παντελή που πέρασε ασφαλώς από χίλια κύματα.