Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Φιλική νίκη επί του Παναιτωλικού ο Άρης

Νικητής με 3-1 αναδείχθηκε ο Άρης σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε απέναντι στον Παναιτωλικό, στο Καρπενήσι.
Οι Καστίγιο (7'), Αγγελούδης (84'), Τόχα (87', πέναλτι) σκόραραν για τον Άρη, ενώ για την ομάδα του Αγρινίου σκόραρε ο Ρότσα (25' πέναλτι). Αύριο οι «κίτρινοι» επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκουραστούν ως την Κυριακή, οπότε και θα επανακάμψουν στο γήπεδο για να δώσουν συνέχεια στην προετοιμασία τους.
«Το σημαντικό είναι ότι τελείωσε ο δεύτερος γύρος προετοιμασίας. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι αισιόδοξος. Το φιλικό, από εκεί και πέρα, όπως ανέφερα και στα προηγούμενα τεστ, μας βγάζει από τη ρουτίνα. Στο τρίτο στάδιο προετοιμασίας, που ακολουθεί, θα δώσουμε έμφαση στην ταχύτητα και τους αυτοματισμούς μας. Θέλουμε δουλειά εκεί», είπε ο προπονητής του Άρη Σάκης Τσιώλης και συμπλήρωσε:
«Ο Άρης είναι μια πλήρη ομάδα αυτήν τη στιγμή. Ένας παίκτη, βέβαια, στην επίθεση, που να κάνει τη διαφορά, να έχει εύκολο το γκολ, τον περιμένουμε. Θέλω να πιστεύω ότι στο τρίτο στάδιο προετοιμασίας θα τον έχουμε μαζί μας. Στην άμυνα πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά να δείξουν τις δυνατότητές τους».
Ο Κάρλος Τόχα, με τη σειρά του, σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι θετικά τα στοιχεία από την ως τώρα προετοιμασία μας. Τα πόδια είναι βαριά και πολλές φορές δε βοηθούν να βγάλουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο. Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά, διαθέτει πολλά νεαρά, σε ηλικία, παιδιά. Ο Αρης, από εκεί και πέρα, πρέπει να κυριαρχεί στο παιχνίδι του, να έχει κατοχή μπάλας και να είναι επιθετικός. Σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε να δουλεύουμε».
Σε προσωπικό επίπεδο ο Κολομβιανός χαφ τόνισε: «Νιώθω άνετα όπου και αν κληθώ να αγωνιστώ. Θα κάνω ότι μου ζητά ο προπονητής μου. Προτιμώ να παίζω πιο προωθημένος, να παίζω πιο ελεύθερος. Αν μου ζητηθεί να παίξω αμυντικό χαφ, θα το κάνω».
ΑΡΗΣ: Βελλίδης (90' Καράδαης), Βανγκέλι (56' Κασναφέρης), Μίσελ (77' Αγτζίδης), Λαζαρίδης (69' Παπαζαχαρίας), Κοτσώνης (46' Γιαννίτσης), Φατί (78' Αγγελούδης) , Νέτο (56' Σακάτα), Καστίγιο (78' Γιαννιώτας) Γιαννιώτας), Καπετάνος (Τόχα 46'), Σολτάνι (63' Κανούλας), Τσέζαρεκ (63' Οικονομόπουλος).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο (46' Μπαμπανιώτης), Ρότσα(74' Κούσης), Γκόλιας (63' Σαμαράς), Αναστασιάδης ( 46' Κουτρομάνος), Γούσας, Μουμίν(46' Δέντσας), Θεοδωρίδης(46' σαραγόσα), Μπουμάλ(69' Μεταξούλης), Καμαρά (46' Καραμαλίκης), Παλαιολόγος (46' Πασάς), Εντζεγκουέλε (87' Αναστασιάδης).