Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε Γεωργιάδη, σοκ με Σαλπιγγίδη!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης από την Τρίτη είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Ο νέος ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" υπέγραψε σήμερα (19/7) συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
 και την Τετάρτη (20/7) θα προπονηθεί για πρώτη φορά φορώντας την φόρμα της ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας".
Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρα η Μπλάκμπερν κατέθεσε πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια, εισπράττοντας αρνητική απάντηση! Να σημειωθεί πως την Δευτέρα το βράδυ, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε κι άλλη κρούση για τον Βιεϊρίνια, από γερμανική ομάδα της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό όμως απορρίφθηκε και αυτή, όντας μάλιστα πολύ χαμηλή οικονομικά.

Σοκ με "Σάλπι"!

Άσχημα τα νέα στον ΠΑΟΚ μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός έχει υποστεί βαριά θλάση στον δικέφαλο και αναμένεται να μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Δεν χάνει απλά τα δύο παιχνίδια με Βαλερένγκα ή Μίκα, υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει και τα παιχνίδια των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (18/8 και 25/8), εφόσον βέβαια ο ΠΑΟΚ περάσει το πρώτο εμπόδιο.
Αντίθετα, καλά ήταν τα νέα για τον Φωτάκη, ο οποίος μπορεί να παίξει και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι την μεθεπόμενη Πέμπτη. Οι εξετάσεις, που έκανε ο μέσος του ΠΑΟΚ ήταν «καθαρές», στη μαγνητική τομογραφία δεν φάνηκε κάποια ζημιά στο γόνατό του και υπάρχει περίπτωση ακόμη και την Τετάρτη, να κάνει προπόνηση.
Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Μπαλάφας, ο οποίος φάνηκε ότι έχει ένα αιμάτωμα στο παλιό του τραύμα και θα μείνει περίπου μία εβδομάδα εκτός.
Τέλος, "καθαρή" ήταν η μαγνητική τομογραφία του Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σιγά σιγά στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων