Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Άρης : Θετικό δείγμα στο φιλικό με την Κέρκυρα

Νικητής με 2-1 αναδείχτηκε σήμερα, σε φιλικό επίπεδο, απέναντι στην Κέρκυρα ο Αρης. Ηταν το δεύτερο τεστ και για τις δύο ομάδες, στο πλαίσιο προετοιμασίας τους, στο Καρπενήσι. Το παιχνίδι άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση (λόγω ζέστης) και είχε ρυθμό και φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο..

Στο 20' ο Καπετάνος, τροφοδότησε όμορφα τον Καστίγιο και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ για τους "κίτρινους". Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάντσης ισοφάρισε για τους Φαίακες και στο 88' ο Τσέζαρεκ, με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Δεν αγωνίστηκαν για τους Θεσσαλονικείς ο ανέτοιμος Πρίττας και οι νεαροί Διούδης, Καράδαης, Γιαννιώτας, Κουρέλας, Τσουκάνης (υπό δομική). Για τους νησιώτες εκτός έμειναν οι Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ιωάννου.
Στον Αρη, εξάλλου, επιστρέφει ο Κριστιάν Πορτίγια. Γεγονός που γνωστοποίησε πριν το ματς στους παίκτες του ο Σάκης Τσιώλης, εξηγώντας πως ο Ισπανός μέσος (ήταν εσχάτως σε αναγκαστική άδεια), δήλωσε μεταμέλεια για το ότι δεν τήρησε ότι του ζητήθηκε στο διάστημα της καλοκαιρινής άδειας, με συνέπεια να αποφασίσει να τον δεχτεί πίσω στην ομάδα.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Σηφάκης (46' Βελλίδης), Νέτο (71' Καζναφέρης), Γιαννίτσης 46' Λαζαρίδης), Καστίγιο (75' Αγτζίδης), Φατί (69' Οικονομόπουλος, 84' Τριανταφυλλάκος), Μίσελ (81' Σακάτα), Αγγελούδης( 46' Τσέζαρεκ), Καπετάνος (46' Τόχα), Παπαζαχαρίας (46' Κοτσώνης), Κανούλας (46' Σολτάνι), Οικονομόπουλος (46' Βανγκέλι)
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος (63' Χάμπερ), Γκουστάβο (77' Κουλούρης), Κοντοδήμος (78' Αρμένης), Βένζελ (69' Βενέτης), Μαϊστόροβιτς (63' Χαμπλ), Λόβιν (63' Ζιαμπάρης), Γραμμόζης (58' Φλαβίνιο), Αμπντούλ Οσμάν (82' Γιάντσης), Καλαντζής (58' Λαμπρόπουλος), Γιάντσης (63' Πατινιώτης), Μαζνόφ (46' Τσίγκας).