Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Οι γαλάζιοι βουλευτές δεν πήγαν σε εκδήλωση της ΝΔ… πήγε όμως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!!!


Με εξαίρεση τον γαλάζιο βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα, ουδείς άλλος νεοδημοκράτης βουλευτής της Θεσσαλονίκης πήγε στην εκδήλωση του τμήματος γυναικών της ΝΔ, για την γιορτή της Μητέρας, που έγινε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αριστοτέλους.Σε αντίθεση με τους γαλάζιους βουλευτές, την επιτυχημένη εκδήλωση των γυναικών της ΝΔ τίμησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Αρβανιτίδης!!!
Ο κυβερνητικός βουλευτής όχι μόνο πέρασε απ΄ την εκδήλωση, αλλά κάθισε και αρκετή ώρα συνομιλώντας για λίγο με τον πρόεδρο της διοικούσας Δ. Βαρτζόπουλο, την αναπληρώτρια γραμματέα του τμήματος γυναικών της ΝΔ, Μάγδα Καρακόλη, με τα στελέχη, αλλά και με τον κόσμο που σταματούσε στο ειδικό περίπτερο που υπήρχε και μοιραζόντουσαν λουλούδια και ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της ΝΔ για τις μητέρες.
Ο πρόεδρος της διοικούσας της ΝΔ και η αναπληρώτρια γραμματέας του τμήματος Γυναικών, σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης και ευχαρίστησαν τους πολίτες για τη συμμετοχή τους.