Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μαξίμου και Ψυχάρης εναντίον Λαζόπουλου

Στο στόχαστρο του Ψυχάρη μπήκε ο Λάκης Λαζόπουλος, γιατί αποκάλυψε την συνομιλία Στρος Καν – Παπανδρέου, και ούτε λίγο, ούτε πολύ το «Βήμα» υιοθετεί τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για «συμπαιγνία ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στον κ. Λάκη Λαζόπουλο».Σύμφωνα με την εφημερίδα «ο πρωθυπουργός ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο προβλήθηκαν και ερμηνεύτηκαν παλαιότερες και ήδη γνωστές δηλώσεις του κ. Ντομινίκ Στρος-Καν από τη σατιρική εκπομπή του ηθοποιού».
Επίσης το «Βήμα» υποστηρίζει πως «πρόσωπα με επιρροή στη χάραξη της «επικοινωνιακής πολιτικής» της Συγγρού δεν διέψευδαν στις κατ΄ ιδίαν συνομιλίες τους την πληροφορία ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προμηθεύτηκε το επίμαχο σημείο των δηλώσεων τού επικεφαλής του ΔΝΤ, το οποίο είχε… «κουρευτεί» από τη συνέντευξη που πρόβαλε προ τριμήνου το γαλλικό κανάλι Canal+.
Αντιθέτως επιβεβαίωναν ατύπως την… «ευκαιριακή συμμαχία» της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον καλλιτέχνη. Εξηγούσαν ότι με την «επιλογή Λαζόπουλου» επιτεύχθηκε η πληρέστερη δυνατή «εμφύτευση» στη συνείδηση της κοινής γνώμης του μηνύματος περί μυστικών διαπραγματεύσεων του κ. Παπανδρέου με το ΔΝΤ, διότι αφενός μεν το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» απολαμβάνει υψηλή θεαματικότητα και αφετέρου δε γιατί ο κ. Λαζόπουλος έχει κατορθώσει να επιβληθεί ως «κριτής των πάντων», του οποίου οι παρεμβάσεις προκαλούν περισσότερες συζητήσεις, αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις από εκείνες της πλειονότητας των πολιτικών».Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στο Τσαντίρι την Τρίτη. Μέχρι τότε ας θυμηθούμε ξανά τι είπε ο φίλος του πρωθυπουργού Στρος Καν και τι του ζήτησε ο έλληνας πρωθυπουργός…