Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Άρης: Μεταγραφικό σαφάρι, ρυθμιστής ο Καστίγιο

Όλες οι κινήσεις για την ενίσχυση των κίτρινων με την επίβλεψη του Σάκη Τσιώλη
.Ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει κρύψει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να “χτίσει” πάνω στον Νέρι Καστίγιο τον νέο Άρη που θα δημιουργήσει από τα τέλη του επόμενου μήνα. Ο τεχνικός των κίτρινων θα χρειαστεί να περιμένει λίγες ώρες ακόμη, καθώς σήμερα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του 27χρονου μεξικανού επιθετικού, αφού ο αδερφός του και εκπρόσωπός του βρίσκεται στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας, για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του.
Οι παράγοντες της Σαχτάρ θέλουν να απεμπλακούν από το υψηλότατο συμβόλαιο του Καστίγιο, ο οποίος επιθυμεί να μείνει ελεύθερος, για να διαπραγματευτεί τη συνέχεια της καριέρας του, έχοντας τον Άρη ως πρώτη προτεραιότητα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θέλει να αφήσει... αμαχητί συμβόλαιο της τάξης των 2.000.000 ευρώ!
Από την υπόθεση του 27χρονου Μεξικανού θα εξαρτηθεί ο αριθμός των παικτών που τελικά θα αποκτηθούν από τους κίτρινους, καθώς στη λίστα τους προτάθηκαν οι Ουριμπάρι (Αστέρα Τρίπολης), Σολτάνι (Ηρακλής), Λεονάρντο (ΑΕΚ), Ρομπέρ (Πανθρακικός) και Μόρις (Απόλλων Λεμεσού). Ο πρώτος με χθεσινές του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι δεν “με ενόχλησε κανείς από τον Άρη”, ενώ μαζί με τον Σολτάνι και τον Ρομπέρ δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο, σε αντίθεση με τον Λεονάρντο που δεν είναι στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και άλλη συνάντηση του Τσιώλη με τη διοίκηση, για να τρέξουν τα θέματα των παικτών που θα αποχωρήσουν (Ρονάλντο, Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα και Τσεσνάουσκις) και φυσικά αυτών που θα αποκτηθούν.