Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το ρεύμα που θα νικήσει το φόβο

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Σε μια κοινωνία που θα λειτουργούσε με… φυσιολογικούς ρυθμούς και παραμέτρους, η νεολαία θα αποτελούσε την πρωτογενή δύναμη ανατροπής των κατεστημένων και των στρεβλώσεων.
Μια τέτοια αφύπνιση της επόμενης γενιάς, φαίνεται ότι προσπαθεί να κινητροδοτήσει ο Αντώνης Σαμαράς, με όχημα για το μέλλον την αδιαμεσολάβητη σχέση του με τους νέους ανθρώπους, και την πορεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προς την επικράτηση στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές.
Τα όσα είπε χθες στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, εμπεριέχουν προφανώς τον πυρήνα του πολιτικού επιχειρήματος που ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχεδιάζει να παρουσιάσει ενώπιον του ελληνικού λαού, ζητώντας καθαρή εντολή και αυτοδυναμία, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
«Πέρυσι, τέτοια εποχή, ήμασταν εμείς που πήγαμε κόντρα στο ρεύμα του φόβου, το οποίο επέβαλε το Μνημόνιο. Φέτος, εμείς και πάλι, θα είμαστε το ρεύμα που θα νικήσει το φόβο», δεσμεύτηκε ο Αντώνης Σαμαράς, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικότητας και αγωνιστικού πνεύματος, για τις δύσκολες μέρες που έχουμε μπροστά μας.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άλλωστε, είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει μια ιδιότυπη πορεία προς το λαό, προκειμένου να καταστήσει σαφείς σε όλους, τις προτάσεις τις οποίες κατέθεσε στο «Ζάππειο 2». Όχι μόνο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, και την υπέρβαση των σημερινών αδιεξόδων, αλλά συνολικά για την επανεκκίνηση της χώρας.