Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

“Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Καραμανλή”

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Ο Γιώργος Τράγκας σημείωσε ακόμη μια δημοσιογραφική επιτυχία. Μετά τον Κώστα Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη, το περιοδικό «Crash» που κυκλοφορεί σήμερα, φιλοξενεί μια εκ βαθέων πολιτική εξομολόγηση του Αντώνη Σαμαρά, με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να τοποθετείται επί του συνόλου της ατζέντας της επικαιρότητας.«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Κώστα Καραμανλή. Όσο για τα υπόλοιπα, σιγά τις ρωγμές», σχολιάζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τη σχέση του με τον προκάτοχό του, καθώς και για τη φημολογία που διακινείται στα δημοσιογραφικά γραφεία, περί «ρωγμών» στην πολιτική ισορροπία ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και το καραμανλικό στρατόπεδο.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για συνεννόηση με πολιτικές δυνάμεις που αποδείχτηκαν «εξαπτέρυγα» της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, υπονοώντας ευθέως τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Σημειώνει με νόημα ότι εδώ και πολύ καιρό, έχει τραβήξει διαχωριστική γραμμή η οποία χωρίζει το χθες από το σήμερα. «Δεν ασχολούμαι με το χθες. Βλέπω μόνο μπροστά», είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του.
Με τη συνέντευξή του στον Γιώργο Τράγκα, ο Αντώνης Σαμαράς επιτίθεται στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του Μνημονίου και τις επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες, αποκαλύπτοντας ότι η Νέα Δημοκρατία, ως αυριανή κυβέρνηση του τόπου, θα αποκαταστήσει αμέσως την αδικία που έχει συντελεστεί με τις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων.