Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πέντε χρόνια τρόμου, έζησε μαθητής στη Θεσσαλονίκη

Φόβος και ο τρόμος για έναν μαθητή από τη Θεσσαλονίκη, είχε γίνει μια ομάδα τριών νεαρών εδώ και πέντε χρόνια. Το μαρτύριο ξεκίνησε όταν αυτός ήταν μόλις 12 ετών, καθώς οι νεαροί τον εκβίαζαν και τον τρομοκρατούσαν, αποσπώντας χρήματα και χρυσαφικά από το θύμα τους.
Η «άγουρη» συμμορία έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, όταν το ανήλικο θύμα αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα του. Αστυνομικοί του Τμήματος ανηλίκων της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από έρευνες, συνέλαβαν στην οδό Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης δύο από τους δράστες, ηλικίας σήμερα 18 και 20 χρονών.
Πρόκειται για έναν 18χρονο ομογενή κι έναν 20χρονο υπήκοο Γεωργίας, ενώ, όπως προέκυψε, στη συμμορία συμμετείχε και ο 18χρονος αδελφός του δευτέρου, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.
Το ανήλικο θύμα αποκάλυψε ότι οι τρεις δράστες εκτόξευσαν απειλές κατά του ιδίου και των γονιών του, αποσπώντας κατά την τελευταία 5ετία το ποσό των 5 με 6 χιλιάδων ευρώ, καθώς επίσης, χρυσαφικά.
Εξάλλου, από τις αστυνομικές αρχές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των κατηγορουμένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
«Αγγελιοφόρος»