Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Νέα από την Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης.

Τριήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους μεταφορείς σπονδηλωτών ζώων και πουλερικών απο τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Ν.Α.Θ.
Τριήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους μεταφορείς σπονδυλωτών ζώων και πουλερικών διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010, στις 9:00' το πρωί, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σίνδου.
Ανακοίνωση απο τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής της ΝΑΘ για τις εξετάσεις Φαρμακοποιών
Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Μαΐου 2010 ,θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στον 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ .
Κατασχέθηκε ακατάλληλο φορτίο με φιστίκια χωρίς κέλυφος απο τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης
Με εντολή του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και της αρμόδιας Αντινομάρχη Ανθής Πορφυριάδου, η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι απερρίφθη φορτίο με αραχίδες χωρίς κέλυφος, βάρους 18.800 kg, προέλευσης Κίνας, γιατί, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της υπηρεσίας, «η περιεκτικότητα σε αφλατοξίνες στο δείγμα που πήραν οι γεωπόνοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης στις 9 Απριλίου 2010 ήταν πάνω από τα επιτρεπτά όρια, όπως προέκυψε από τις ανάλυσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους. Το προϊόν κρίθηκε ακατάλληλο, μη σύμφωνο με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία, δεν επετράπη η εισαγωγή του και ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε το φορτίο να μην διατεθεί στην αγορά της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Πρόεδρος του ΠΣΑΚ Λ. Παπαδόπουλος στο Νομάρχη Π. Ψωμιάδη
Τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ.) Λάζαρο
Παπαδόπουλο δέχθηκε σήμερα ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, στις 2 το μεσημέρι, στο γραφείο του στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης δήλωσε το έμπρακτο ενδιαφέρον της Νομαρχίας για τη νεολαία και τον αθλητισμό, ενώ εξέφρασε τη στήριξη της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης στην επικείμενη αθλητική διοργάνωση του Π.Σ.Α.Κ., με τίτλο “Three on three”, η οποία θα διεξαχθεί στις 19 και στις 20 Ιουνίου 2010, στο Ποσειδώνιο, με τη συμμετοχή διεθνών καλαθοσφαιριστών, παλιών και ενεργεία και με στόχο τη διάδοση του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες.