Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Άγιο είχε οδηγός οχήματος που εκτράπηκε της πορείας του στην έξοδο του από την Νυμφόπετρα


Οδηγός λίγο πριν την έξοδο του από την Νυμφόπετρα έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο ρίχνοντας πινακίδα σήμανσης, κτυπώντας σε κολώνα φωτισμού και παρασύροντας κάδο απορριμμάτων.

Το φρενάρισμα του αυτοκίνητου όπως δείχνουν οι ροδιές μαρτυρούν ότι ο οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. 

«Δείτε πόσα μέτρα φρεναρίσματος έχει το πεζοδρόμιο για να αντιληφθείτε με τη ταχύτητα έτρεχε ο οδηγός» μας είπε ο κ. Πέτρος Μπακιρτζής αυτόπτης μάρτυς του συμβάντος. 

 Η κ. Κυριακή Σαρόγλου μας είπε: "στην αρχή νόμιζα ότι το αυτοκίνητο κτύπησε αδέσποτο σκυλί. Μετά είδα που πήρε από κάτω τον κάδο σκουπιδιών. Ήταν πολύ δυνατός ο θόρυβος"

Ο κ. Μιχάλης (Λάκης) Τοπαλίδης που το συμβάν έγινε λίγα μέτρα από το σπίτι του μας είπε: "Φοβόμαστε να καθίσουμε στο μπαλκόνι. Πολύ τρέχουν. Κάτι πρέπει να γίνει"

Οδηγός δεν έπαθε τίποτα άλλα το όχημα του έπαθε μεγάλη ζημία και χρειάστηκε η μεταφορά του με όχημα οδικής βοήθειας.

Οι οδηγοί τρέχουν χωρίς να σκέπτονται τι μπορούν να συναντήσουν στην πορεία τους. Δεν λαμβάνουν υπόψη τους ούτε τα τον κόσμο που περνά ούτε τα γεωργικά μηχάνημα που ιδιαιτέρα αυτή την περίοδο είναι σε κινητικότητα αλλά ούτε και τους ανθρώπους που περιμένουν στις στάσεις των λεωφορείων.

«Πολλές φόρες βλέπουμε μέσα στο χωριό ακόμα και κόντρες να κάνουν» μας είπαν οι κάτοικοι οι οποίοι μας επεσήμαναν αρκετές εκτροπές οχημάτων που συνέβησαν κατά το παρελθόν μέσα στο χωριό τους.

Χρήστος Γιαννακίδης
emvolimanea.blogspot.com