Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Κ. Μητσοτάκης: Μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης το Νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης


"Το Νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ένα από τα εμβληματικά έργα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, μετά την υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση από το Υπουργείο Εθνική Άμυνας του πρώην Στρατοπέδου "ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ Α" όπου θα ανεγερθεί το Νοσοκομείο. 

Θα είναι το πρώτο έργο ΣΔΙΤ στον τομέα της υγείας που θα γίνει στη χώρα μας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, ένα πρότυπο νοσηλευτικό ίδρυμα σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων."

Σχετικά με το ιατρικό ιστορικό καρκινοπαθών ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει:

"Πολύ σημαντικό για τους συμπολίτες μας που κέρδισαν τη μάχη με τον καρκίνο είναι το "Δικαίωμα στη Λήθη" που θεσπίσαμε ώστε να μην υπάρχουν πλέον οικονομικές και κοινωνικές διακρίσεις εις βάρος τους στη συνέχεια της ζωής τους. Πρόκειται για ένα δικαίωμα που αναγνωρίζεται ήδη σε αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πλέον λοιπόν αναγνωρίζεται και στην Ελλάδα ως μια αυτονόητη κίνηση ανθρωπιάς για 400.000 συμπολίτες μας. Στο εξής θα μπορούν να προχωρούν στις αποφάσεις τους για δάνεια και ασφαλίσεις ζωής, απελευθερωμένοι από τα δεσμά του σχετικού ιατρικού τους ιστορικού."


emvolimanea.blogspot.com