Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Περισσότερο φως ζητούν οι κάτοικοι της Νυμφόπετρας


Με μειωμένο ηλεκτρικό φωτισμό κατά τις νυχτερινές ώρες βρίσκονται περιοχές της Νυμφόπετρας με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολη μετακίνηση των κάτοικων όταν πέφτει το σκοτάδι.

Συγκεκριμένα, με μειωμένο φωτισμό είναι η κεντρική πλατεία του χωριού όπου εδώ και μήνες ένα μέρος των λαμπτήρων φωτισμού έχει καεί και απαιτητέ άμεση αντικατάστασή των. 

Στο πάρκο του χωριού λίγα μέτρα κάτω από την κεντρική πλατεία η καμένη λάμπα δημοτικού φωτισμού στη κολώνα της ΔΕΗ και η ανυπαρξία φωτισμού στο πάρκο κάνει την κατάσταση όχι μόνο δύσκολη για την διέλευση άλλα και επικίνδυνη. Όπως φαίνεται στην εικόνα είναι θεοσκότεινα

Επίσης λάμπες έχουν καεί και σε διαφορά σημεία του χωριού και χρειάζεται παρέμβαση και αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων.

Όπως επισήμαναν οι κάτοικοι σε ορισμένη σημεία το σκοτάδι είναι τέτοιο που κινδυνεύουν να πέσουν σε κάποια φρεάτιο η σε κάποια λακκούβα.

Επίσης και ένα άλλο πρόβλημα που επισημάναμε είναι αυτά με τα χόρτα σε δρόμους και πεζοδρόμια, σημεία που είναι κατάλληλα για την ανάπτυξη κουνουπιών.

Η νέα κοινοτική αρχή σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλβης να μεριμνήσουν ώστε τα παραπάνω προβλήματα να τύχουν της άμεσης λύσης τους.

Χρήστος Γιαννακίδης
emvolimanea.blogspot.com